Tvoja karijera počinje ovde!

Job Fair 2010 – Saopštenje za javnost

Već treću godinu za redom se organizuje Sajam poslova i stručnih praksi – Job Fair. Sajam je pre svega namenjen studentima, diplomcima i postdiplomcima, ali verovatno svako može pronaći neki posao za sebe iako se ne ubraja u neku od pomenutih grupa. I ove godine će se sajam održati u holu Elektronskog fakulteta u Nišu, 3. i 4. decembra, u organizaciji Udruženja studenata tehnike Evrope – BEST. Osnovni cilj BEST-a je zatvaranje trougla studenti-univerziteti-kompanije i kao jedan od metoda u ostvarenju toga, organizuje se Job Fair, kako bi se studentima omogućio kontakt sa predstavnicima kompanija i olakšalo prevazilaženje problema pri traženju posla i stručne prakse.

Uz generalnog pokrovitelja sajma, FIAT automobili Srbija iz Kragujevca i medijskog pokrovitelja RTV ZONA iz Niša, svoje učešće su potvrdile brojne kompanije između kojih izdvajamo WURTH, Microsoft, Young Culture, ZEPTER International, kao i mnoge druge. Verujemo da će posetioci sajma, kao i svi oni koji već sada ostave svoj CV na zvaničnoj prezentaciji http://www.jobfairnis.rs, na taj način obezbediti sebi blistavu karijeru, koja može početi baš ovde, kako kaže i zvanični slogan Job Fair-a: „Tvoja karijera počinje ovde!“.

 

Članovi lokalne grupe BEST u Nišu su se pobrinuli da ovo ne bude samo običan sajam sa štandovima firmi, već su organizovali i brojne prateće aktivnosti od kojih svakako treba izdvojiti takmičenje za srednjoškolce „Infomania“ i više vidova inženjerskih takmičenja za studente tehničkih fakulteta. Takođe, bitno je ne zaboraviti da će se pomenute firme predstavljati prvog dana sajma, dok će drugi dan biti rezervisan samo za one koji žele da usavrše svoje menadžerske veštine i započnu sopstveni biznis ili samo da nauče kako da lakše prebrode trenutnu krizu. U cilju ostvarenja što uspešnije edukacije, angažovani su posebni predavači iz te struke od kojih bismo svakako izdvojili Darka Mirkovića i Branka Dragaša, koji dobro poznaju trenutnu situaciju u privredi. Pored toga, studenti će biti u prilici da se posle predavanja obrate predavačima i da kroz pitanja i odgovore razreše neke nedoumice.

 

Važno je napomenuti da će sve kompanije učesnice kasnije dobiti pristup bazi CV-eva posetilaca sajma i zvanične internet prezentacije Job Fair-a, kako bi mogli da odaberu potreban kadar. Zato je važno da obavezno posetite internet stranu http://www.jobfairnis.rs, a uz ostavljanje svog CV-a možete se prijaviti i za neku od pratećih aktivnosti u vidu predavanja ili takmičenja.

 

Tvoja karijera počinje ovde! Zato poseti Job Fair, 3. i 4. decembra, u holu Elektronskog fakulteta u Nišu.

 

kontakt osoba:

Martin Amon

+381 (0)64 35 26 761

martin.amon@jobfairnis.rs

Advertisements

Ostavite komentar

Objavljeno pod Grad Niš, Omladinska politika

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s