MLADI 018 i BECK’STVO U PRIRODU!

Na velikoj žurci povodom Svetskog dana zaštite životne sredine 5. juna na Kameničkom visu predstaviće se i Mladi 018.

Pogledajte program i informacije o prevozu i kartama za Massive Atack koje će dobiti neko od posetilaca!

Vidimo se gore od 16h!

.B.A.U.K. i BECK’S Vam povodom Svetskog dana zaštite životne sredine
predstavljaju:

======================
BECK’STVO U PRIRODU!
======================

u saradnji sa Gradskom opštinom Pantelej i Gradom Nišom

5. JUN, KAMENIČKI VIS
16 sati žurke sa početkom od 16:00!

—————
ART PERFORMANCE
===============
Style Tech. Dance Team
Breakdance!

Aleksandra Tanasković/ Sintetika i salon „Fabrika“ powered by „Tigi“
predstavljaju___________
Scensko Modni performans „Iza nevidljivog…“

Milena Savić i Vladimir Crvenković
Izložba likovnih radova

——————-
EXTREME PERFORMANCE
===================
Paraglajding klub „DINAMIK“
„CHANDOO Sk8 Team“ powered by „RED BULL“

—————–
MUSIC PERFORMANCE
=================
Indie Matinee – Gentlemen…Not!|Kendi Darlings
.B . A . U . K . djs
Shiny D|Kalson|H!|Dica|Max|Grooyah|Aleksandar Milic
Visuals by
The Chelsea Girls VJ Team

NVO Sektor
=================
-Studentska Unija Filozofskog Fakulteta

-SKC Nis

– E-Tvrdjava

– Eko-Polis

-Jazas

-Pro Aktiv

– Mladi 018

-Eko Mreža
=================
———————————————————————
Grill Bar, Spirit bar, Beer Bar, Jelen Corner – prenos utakmice Srbija – Kamerun

Besplatne ulaznice za koncert Massive Attack-a!

===================================================

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA:
==========================

KAKO STIĆI?
___________________

Kamenički vis se nalazi 13km od centra grada Niša, na nadmorskoj visini od 813m, putem od „Jagodin Male“ prema „Čegru“ i iznad sela“Kamenica“.

ORGANIZOVANI PREVOZ?
___________________

Polasci sa parkinga kod Gusara:
15:30 > cena karte je 50 din.
16:45 > cena karte je 50 din.
18:00 > cena karte je 50 din.
20:00 > cena karte je 80 din.
22:00 > cena karte je 80 din.
23:45 > cena karte je 80 din.

Povratak sa Kameničkog Visa:
01:30 > cena karte je 80 din.
02:30 > cena karte je 80 din.
03:30 > cena karte je 80 din.
04:30 > cena karte je 80 din.
05:30 > cena karte je 80 din.
06:30 > cena karte je 80 din.

Svi zainteresovani mogu rezervisati mesto na broj FaNibusa: 064/ 18 15 672

DA LI POSTOJE ULAZNICE ZA BECK’STVO U PRIRODU?
___________________

Ulaznice za ovu manifestaciju ne postoje, pa je samim tim ulaz besplatan za sve posetioce.

SATNICA?
___________________

16:00-20:00> INDIE MATINEE sa Gentlemen…Not! i Kendi Darlings. U ovom terminu će svoje umeće pokazati i članovi paraglajding kluba DINAMIK i Chandoo Skate tim, a ekološke i kulturne institucije i nevladnine organizacije će predstaviti svoj program (SKC Niš, Pro Aktiv, Mladi 018, Jazas, Eko mreža, E-tvrdjava, Ekopolis, Studentska unija filozofskog fakulteta). Takođe, posetioci u ovom terminu će moći da učestvuju u nagradnoj igri u kojoj srećnim dobitnicima dodeljumo kartu za koncert „Massive Attack“.

20:00> Breakdance sa članovima STYLE TEC. ekipe. U „Jelen Corner-u“ se u tom terminu očekuje prenos utakmice „Srbija – Kamerun“

20:30> Izvlačenje dobitnika karata za „Massive Attack“.

21:00> Scensko modni performans – „Iza nevidljivog…“ (Aleksandra Tanasković / Sintetika i Salon“ Fabrika“)

21:30> Muzički deo programa sa B.A.U.K. DJ’s ekipom (Shiny D, Kalson, H!, Dica, Max, Grooyah, Aleksandar Milić).

BEZBEDNOST?
___________________

Obezbeđenje na manifestaciji će nositi majice sa natpisom „SECURITY“ i akreditacijom. Svi posetioci treba da se strogo pridržavaju pravila na javnim skupovima i u skladu sa tim uvažavaju sugestije i instrukcije radnika obezbeđenja i policije. Obzirom da je akcenat manifestacije na ekologiji i očuvanju životne sredine, molimo Vas da se ponašate u skladu sa ovim apelom, a sve u cilju očuvanja postojećeg zelenila i sadnica koje će biti jasno obeležene trakama. Obezbeđen je pristup tehničkoj vodi, kao i mobilnim (Toi-Toi) WC-ima. Posebno je zabranjeno unošenje pića i hrane na manifestaciju, kao i unošenje, posedovanje i konzumiranje bilo kakvih opojnih sredstava i narkotika. Podsećamo Vas da je po novom krivičnom zakonu, čak i posedovanje narkotika krivični prekršaj za koji je predviđena maksimalna kazna zatvora do 3 godine.

SPOREDNE AKTIVNOSTI?
____________________

Manifestacija „BECK’STVO U PRIRODU“ takođe stoji iza promocije kvalitetnog i zdravog načina života, pa stoga Vas pozivamo da ponesete badmintone, frizbije (ima novih, svetlećih:)) i ostale rekvizite i da se dobro zabavite sa nama!

————————————————————————————————-

VREME U SUBOTU

Dosta se, nakon ovog promenljivog vremena priča o vremenskim uslovima u subotu. Naravno, na to ne možemo da utičemo, ali prognoze nam solidno idu na ruku (a, i glupo bi bilo da otkažemo manifestaciju zbog ružnog vremena). Nekoliko prognoza kaže da će se promenljivo vreme zadržati do petka, a da će od subote prepodne krenuti sunčano i toplije, odnosno ono što je najbitnije, bez kiše!!!
Treba da znate da su na Kameničkom Visu, zbog nadmorske visine od 813m, malo drugačiji vremenski uslovi, tako da se zemlja suši jako brzo, pa nećemo imati problema oko blata. Ali, upravo iz tog razloga je obavezno da ponesete nešto malo dodatne garderobe, jer je, noću, i u idealnim vremenskim uslovima, očekivana temperetura između 10 i 15 stepeni Celzijusa. . Očekuje se velika posećenost, pa će samim tim biti i toplije, ali za svaki slučaj, nije loše da imate i ovo pri sebi. Dakle, manifestacija kreće po planu i očekivani ste.

PREVOZ DO GORE

Treba da znate da je interesovanje za autobus jako veliko, pa Vam snažno sugerišemo da što pre rezervišete svoje karte za polazak kod naših partnera iz „FaNibusa“ na telefon 064/18-15-672. Na primer, termin od 23.30 je rasprodat još u nedelju uveče, pa se javite što pre da popunimo i ono malo mesta koliko je ostalo u prethodnim turama. Mi smo tražili da osim policije bude prisutna i saobraćajna jedinica, imamo uveravanja da će nam se izaći u susret, i radimo maksimalno na tome da se izbegnu zagušenja, kakvih je uvek do sada bilo, ali ne možemo da garantujemo tako nešto, pa Vas još jednom molimo da koristite autobuski prevoz koji je i jeftiniji i racionalniji. Ukoliko sva mesta budu popunjena (očekujemo do četvrtka), a i dalje postoji interesovanje, probaćemo da angažujemo i 2 šatl busa sa po 11 mesta koji će stalno razvoziti na relaciji. Probaćemo da uradimo sve da svedemo zastoje na minimum, ali nam je potrebna i Vaša pomoć u tome.

KARTE ZA MASSIVE ATTACK

Osmislili smo princip koji je, verujemo, pošten prema svima, kako bismo na objektivan način podelili karte koje imamo.
Dakle, od 16 do 20 sati, svi posetioci koji kupe Beck’s pivo, mogu da se slikaju na posebnom panou koji je napravljen za te svrhe, nazvali smo ga „Beck’s Massive Point“. Da ne bude zabune, slikaće naši revnosni fotografi. Do 20 sati ćemo imati solidnu bazu Vaših faca. Oko 21 sat, će biti izvlačenje nagrađenih, i to po principu da se sve fotografije ubace u računar, pusti se ACDSee (ili neki slični program), uključuje se opcija „Shuffle“, tako da računar nasumice vrti razne fotke. Fotka koja se pojavi na video bimu je osoba koja je dobila kartu, i treba da dođe do „Beck’s Massive Point-a“ da bi dobila svoju kartu. Verujemo da nismo mogli da osmislimo nenamešteniji način izvlačenja karata, jer znamo da jako veliki broj ljudi želi tu kartu. Prema tome, što pre na Kamenički, i pijte Beck’s!

LIVE VIDEO STREAMING

Kako se mi iz organizacije .B.A.U.K. trudimo da budemo inovatori na polju organizacije manifestacija, priredićemo i nešto posebno za ovu priliku. Tokom celog dana, žurku ćete moći da pratite uživo na webu, i to na adresi http://www.konceptradio.com. Da ne dođe do zabune, radi se o VIDEO STREAMINGU (sa izlazima direktno vezanim na sam izvor zvuka)!!! Ovu jedinstvenu akciju radimo u saradnji sa našim partnerima iz NiNet-a i AMS Electronics.
Smatramo da ovim približavamo samo dešavanje i onima koji nisu trenutno u mogućnosti da mu prisustvuju, a to je nešto što želimo da postane standard u daljem organizovanju dešavanja.

.B.A.U.K. NA SAJMU EKOLOGIJE U HALI ČAIR U NIŠU!

Takođe, jer ne verujemo u koncept nedodirljivosti organizatora, pozivamo Vas da u sredu 02.06. posetite .B.A.U.K. štand na sajmu ekologije u hali „Čair“ u terminu od 12.30 do 14.00 časova (ulaz je besplatan). Na štandu ćemo predstaviti nove promotivne materijale, novu video prezentaciju, ali što je još bitnije, zajedno sa našim partnerima odgovarati na sva Vaša eventualna pitanja. Posebno napominjemo da će sa nama biti i partneri iz FaNibusa, što Vam omogućuje da u direktnom kontaktu rezervišete karte za odlazak gore.

Advertisements

Ostavite komentar

Objavljeno pod Šta ima novo

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s